Alkoholbehandlingscenter

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Tre misbrugere fundet døde på samme dag

Email Udskriv

Tre misbrugere fundet døde på samme dag

Mllen_sne-web

Midt- og Vestsjællands Politi har fundet tre personer døde i små landsbyer omkring Svinninge. De tre døde er henholdsvis en 20-årig kvinde og to mænd på 30 og 47 år. Politiet har ved ikke hvad de tre døde har taget - og vil afvente en eventuel obduktion fra embedslægen. Men alligevel mener de, at der er grund til at advare andre i området.

 

kvindens søvn endte tragisk

Den første person blev fundet død klokken 05:03 lørdag morgen i Føllenslev. Der er tale om en 30-årig mand. Tre timer senere fandt politiet så, i en lejlighed i landsbyen Hørve, en 47-årig mand død. I lejligheden lå også en 20-årig kvinde, som på det tidspunkt ligger og sover. Så politiet koncentrerer sig om at få liv i manden. Men kvinden vågnede aldrig. Hun døde kort efter klokken 13.

 

Alle tre var kendt fra misbrugsmiljøet

- Vi kender alle de tre døde for misbrugsmiljøet. Men det er jo meget usædvanligt at tre dør på samme dag indenfor få kilometer. Derfor er der noget som tyder på, at der er noget farligt medicin eller narko i omløb og det mener vi, at der er grund til at advare imod. Folk skal holde sig fra de stoffer, siger Carsten Andersen. 

 

Politiet har kun et spor

Det eneste spor, som politiet lige nu har at gå efter, er, at den 20-årige kvinde med sikkerhed har indtaget stoffet Alprox. Politiet tør ikke sige om det har nogen sammenhæng med dødsfaldene. 

- Vi aner ikke, hvad er ligger bag dødsfaldene. Ingen har været udsat for en forbrydelse, så vi er selvfølgelig bange for, at der er et giftigt stof i omløb. Derfor råder vi alle til at være forsigtige, siger Carsten Andersen.

Han forklarer, at det var ved det andet dødsfald, at politiets mistanke blev vakt. 

 

Medicinbehandling kan redde liv

Misbrugere har brug for professionel hjælp for at komme ud af deres misbrug. Det glæder både stofmisbrugere og alkoholikere. Mange steder tilbyder de antabus og samværssteder. Men den bedste måde at komme ud af sit alkoholproblem eller medicinmisbrug på, er at komme på et behandlingscenter for de ansatte har erfaring og uddannelse. 

Hvis man gerne vil vide mere om alkoholbehandling og medicinmisbrug kan man altid ringe på tlf. 70261224

 

Der findes behandling over hele landet fx. Aalborg, Århus, Odense, Esbjerg, København osv...  

 

 

Fakta om alkohol:

 
http://dagenssundhed.dk/index.php/Alkohol/Hvad-er-sandt-og-hvad-er-skroener-om-alkohol.html
http://www.laenken.dk/fakta_om_alkohol.6
http://www.altomalkohol.dk/Topnavigation/Fakta_om_alkohol.aspx
http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta/alkohol.htm
http://www.scumdoctor.com/Danish/first-aid/alcohol-poisoning/Facts-About-Alcohol-Poisoning.html
http://iform.dk/kost/kost-og-sundhed/fup-eller-fakta-om-alkohol