Alkoholbehandling Århus tlf.70261224 - Børnefamilier

Udskriv

Alkoholbehandling Århus tlf.70261224 - BørnefamilierMllen_sne-web

Alkoholmisbrug i børnefamilier rammer altid ekstra hårdt, fordi børn har utrolig svært ved at forstå begrebet alkoholisme. Alle forældre vil selvfølgelig deres børn det bedste i verden, men når der er et alkoholproblem indenfor hjemmets fire vægge, går det ofte hårdest ud over de små. Selvom man som forældre har de bedste intentioner, er det umuligt at beskytte børnene helt fra virkelighedens alvor.  

Alkoholbehandling Århus

Alkoholbehandling i Århus(tlf.70261224) har lavet et specielt tilbud til familier med børn. Det er vigtigt at de pårørende deltager i familiebehandling, da de er meget berørte af den afhængiges adfærd, som de har overværet. Det er meget hårdt at være vidne til et alkoholmisbrug. Rollen som vidne er fyldt med tvivl, uvished, håb og tro, og ofte efterfulgt af mange skuffelser. De fleste har meget svært ved at gennemskue misbrugerens manipulerende løgne og benægtelser, alt imens alkoholproblemet bare vokser. Det er derfor vigtigt for familien at deltage aktivt i alkoholbehandlingen, for at genvinde tilliden til sig selv og den afhængige.  

  

Alkoholbehandling er den eneste løsning

Alkoholisme kan føre til en masse lidelser, hvis man ikke kommer i alkoholbehandling i tide, såsom:

 

Depression

Alkoholikeren drikker ofte fordi han eller hun har en depression. Men depression er også ofte en følge af et alkoholmisbrug. Alkoholikeren og familien er fanget i en ond cirkel, hvor Antabus, psykolog og afgiftning forsøges uden at give nogen som helst form for varige resultater.

Det er okay at sige fra!

Grete Odder Nielsen, leder af Guldborgsund Kommunes Center for Afhængighed siger:

”Et alkoholmisbrug skader også andre mennesker og ikke mindst de nærmeste. Det er de fleste, der drikker for meget, ikke bevidste om, men når vi begynder at tale om det, så kan de godt se, at det er rigtigt. Jeg har endnu ikke mødt nogen, som ikke har taget det til sig”

”Meningen er også, at vi vil give folk den samme tilgang til alkohol, som til rygning – at det er noget, man har lov til at sige fra overfor. Ligesom det er legalt at sige, jeg vil ikke være sammen med folk, der ryger, skal det være legalt at sige, jeg vil ikke være sammen med folk, der drikker”

Konsulent Rafai Attai, som arbejder med narko- og alkoholmisbrug på KL’s kontor for social- og sundhedspolitik, fortæller:

”Jeg tror, der er ved at ske det samme på alkoholområdet, som der skete med rygning. Vi vil ikke længere acceptere, at det går ud over andre”

 

Hvis du gerne vil vide mere om alkoholbehandling i Århus og familiebehandling:

Tlf.70261224

Link:  http://alkoholbehandling-københavn.dk/aarhus-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

 

 

 Der findes alkoholbehandling over hele landet:

København, Århus, Odens, Esbjreg Vejle, Aalborg, Albertslund , Allerød, Allingåbro , Ballerup , Birkerød , Bjergsted , Bogense , Bramsnæs , Brøndby Dianalund , Dragør ,  Esbjerg , Faaborg ,Fakse , Farum , Fredensborg-Humlebæk , Fredericia , Frederiksberg , Frederiksborg , Frederikssund , Frederiksværk , Fuglebjerg , Gentofte , Givskud , Gladsaxe , Glostrup , Greve , Græsted-Gilleleje , Gørlev, Ringsted  , Haderslev , Haslev , Helsinge , Helsingør , Herlev , Herning  ,Hillerød , Hjørring , Holbæk , Hornbæk , Horsens  , Hundested , Hvalsø , Hvidovre , Høje-Taastrup , Høng , Hørsholm , Ikast ,  Ishøj ,  Jyderup , Jægerspris , Kalundborg,  ,Korsør , København ,  Køge , Langebæk , Ledøje-Smørum , Lejre  , Liseleje ,  Lyngby-Taarbæk , Nykøbing  ,  Nakskov , Næstved , Odense , Præstø , Ramsø , Ribe , Ringsted , Roskilde ,  Rødovre , Rønnede , Rørvig , Skibby , Skælskør , Skævinge , Slagelse , Slangerup , Solrød , Sorø ,  Stege ,  Stenlille , Stenløse , Stevns , Svinninge , Søllerød , Tisvilde , Tølløse , Tårnby , Vallensbæk , Vangede , Vanløse , Varde, , Vordingborg , , Værløse , Ølstykke , Åbenrå , Ålborg , Århus, Århus C, København C København N , Sjælland, Fyn og Jylland

 

  

DR om alkohol
http://www.dr.dk/dr2/alkohol

TV2 om alkohol
http://google.tv2.dk/?cx=016896774740131351559%3A_4fu6oc1l94&cof=FORID%3A9&ie=ISO-8859-1&q=alkohol&sa=S%F8g

Bøger om alkohol
http://www.litteratursiden.dk/lister/misbrug-alkohol
http://www.sundhedsplejersker.dk/7133