Alkoholbehandlingscenter

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Alkohol problemer

Email Udskriv

Alkohol problemer

Alkohol problemer. Er du, eller en du kender, ude i alkohol problemer?  Det er ingen skam at have et alkohol problem - det er en skam ikke at gøre noget ved det.
Alkohol problemer rammer uden hensyn til status.
Alkohol problemer kan være voldsomme og barske. Ofte tiltager alkohol problemerne, når der indtræffer begivenheder som sygdom, skilsmisse, arbejdsløshed, efterløn/pensionering eller lignende. Alkohol problemer er ikke noget, der pludselig opstår, men et resultatet af en lang snigende proces

Hvis du kontaktyer et behandlingscenter for at få et forbesøg får i alle oplysninger og mulighed for at beslutte om dette er den rigtige løsning. vælg et behandlingscenterhvor personalet selv har prøvet at have alkohol problemer, og har fået dem løst, og som derfor forstår som alkoholikeren der kender løsningen.
Behandling kan være vejen væk fra de alkohol problemer, som belaster hele familien. På behandlingscenterne findes et erfarent personale, der tæller tidligere alkoholmisbrugere, læger, psykiatere og psykologer. I samråd med dem kan du finde vejen ud af den afhængiges alkohol problemer. Kontakt et behandlingscenter for at høre mere, om hvordan du kan få hjælp.


Alkohol problemer 250.000 skønnes af have et misbrug af alkohol

Alkohol problemer. kan løses