Rådgivning om alkoholmisbrug

Udskriv

Hvis er i tvivl om du er i et alkoholmisbrug og har behov for alkoholbehandling, så er du altid velkommen til at kontakte Alkohol rådgivningen på tlf. 7026 1224. Du er også velkommen til at tage kontakt, hvis det er en af dine nærmeste eller en kollega du mener har et problem med alkoholmisbrug. Vi kan i fællesskab finde en løsning på problemet og planlægge et passende alkoholbehandlingsforløb således at du, din ven, dit familiemedlem eller kollega kan komme ud af alkoholmisbruget.

For pårørende til en alkoholmisbruger kan det være svært at finde en løsning på det altoverskyggende problem. Du er altid velkommen til at kontakte Alkohol rådgivningen og få en snak om hvad du kan gøre for at finde en løsning på alkoholmisbruget hos din ven eller dit familiemedlem.

Du vil hos Alkohol rådgivningen få mulighed for at tale med nogen der har prøvet det på egen krop eller på anden måde har haft alkoholmisbrug tæt på livet. Du er også velkommen til at besøge os og vi kan efter aftale komme på besøg hos dig til en snak om alkoholmisbrug og alkoholbehandling.

Hvis man som arbejdsgiver opdager en medarbejder der har et alkoholmisbrug, tilbyder vi også rådgivning og vejledning. Hvis det ønskes, kan vi også vejlede ved en intervention hvor medarbejderen bliver konfronteret med sit alkoholmisbrug og bliver sendt i alkoholbehandling. Det er vigtigt det er uddannede medarbejdere der deltager i en intervention og vores personale har stor erfaring med dette.

Samtaler med os er selvfølgelig fortrolige, uforpligtende og gratis.

Rådgivning om alkoholmisbrug og alkoholbehandling ved Behandlingscenter Møllen

Døgntelefon 7026 1224