Alkoholbehandlingscenter

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Medicinmisbrug

Email Udskriv

Medicinmisbrug                                                             

Hvis du har brug for hjælp til at komme ud af et Medicinmisbrug, kan du læse om vores behandlingstilbud på hjemmesiden.

Vi er Danmarks førende Behandlingscenter og har lang erfaring i Medicinafvænning. Vi har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig af med dit medicinmisbrug. Vi har også de bedste resultater.

Der er i hovedtræk 3 grupper medicinmisbrug som er afhængigheds skabende: Benzodiazepin, Opioid og Opkvikkende.
Opioid er hovedgruppen af smertestillende medicin ofte med et indhold af morfin.
Opkvikkende indeholder ofte amfetamin (Speed)

Abstinensbehandling - Medicinmisbrug af Benzodiazepiner.
Benzodiazepin er beroligende og angstdæmpende medicin, der ofte er ordineret som sovemedicin.
Benzodiazepin er mere vanedannende end heroin, der skal mindre antal mg. til, før der opstår en stærk afhængighed. Ofte vil medicinmisbrugeren undskylde sig med, at det er lægen, som har udskrevet medicinen. Det er vigtigt at forstå, at kroppen reagerer på samme måde, uanset hvorfra eller af hvem man har fået medicinen. Det er heller ikke nogen løsning at give lægen skylden for medicinmisbruget, det vil ikke lindre abstinenserne.

 


Abstinenser efter Benzodiazepin afhængighed er længere og sværere end efter noget andet kendt medicinmisbrug. Ambulant afgiftning af en medicinmisbruger har ofte ringe resultater, fordi der ikke er den nødvendige supplerende behandling af abstinenserne, og derfor vil trangen vinde over de gode hensigter.
Pludselig ophør med brug af Benzodiazepiner er særdeles farligt, og vil oftest medføre kramper. Det er i værste fald livstruende/dødelig, og derfor er nedtrapning under professionel vejledning nødvendig. Mange opnår varige resultater ved internatbehandling. Nødvendigheden af miljø afskærmning, kombineret med motivationsopbyggende behandling, minimerer de psykiske abstinenser. Døgnbehandling giver store fordele i medicinafvænning, da personalet straks kan iværksætte ekstra støtte foranstaltninger i form af akupunktur/NADA motion og evt. øgning af dosis i en kortere periode.

Dagbehandling af medicinmisbrugere må frarådes grundet manglende resultater.

Medicinafnedtrapningen foretages ved hjælp af Benzodiazepiner med lang halveringstid under nedtrapning. Dosis ordineres af en læge efter en vurdering af patientens fysiske og psykiske tilstand, varighed af afhængigheden og tolerance.
Det er af største vigtighed at patienten observeres tæt i nedtrapningsforløbet.

Medicinnedtrapningen (den medicinske) af Benzodiazepin afhængige vil typisk være af en varighed på 21 dage.

 

Medicinmisbrug, medicinafvænning, symptomer.

Pillemisbrug symptomer. Hvis du har et medicinmisbrug, du ikke kan kontrollere, er Behandlingscenter Møllen et godt sted at få rådgivning hos. Her på hjemmesiden finder du mere information om vores behandlingsmetoder, vores faciliteter og Behandlingscenteret Møllen generelt. Hvis du har symptomer på et medicinmisbrug, bør du kontakte de professionelle behandlere hos Møllen.
Vi er smukt beliggende midt i fredskov og med Gudenåen og har vores egen sø lige ved døren. Du kan komme ud af dit medicinmisbrug i skønne omgivelser. Medicinmisbrug giver abstinenser som er svære at takle alene, vi har selv været igennem et medicinmisbrug og ved derfor hvordan et medicinafvænning lettest takles.
Klik på Behandling i menuen ovenfor, hvis du vil i medicinafvænning.

 

Vi sender dig også gerne vores informationsmateriale, Klik her

Alkoholbehandling - Behandlingscenter Møllen
DøgnTelefon 7026 1224


Blandet misbrug
Alt for mange unge mennesker kommer ud i et misbrug af alkohol og piller. Det er med til at ødelægge livet for dem og deres pårørende. Minnesota behandling er den mest udbredte og anerkendte behandling af misbrug.
Her hos Behandlingscenter Møllen har vi mange års erfaring med behandling af misbrug, og kan derfor hjælpe såvel den afhængige som dennes pårørende.

Misbrug af alkohol og medicin er ofte årsag til en lang række følgesygdomme som depression, sukkersyge, hjerte-kar sygdomme samt ulykker.

Misbrug er årsag til 30% af alle hospitalsindlæggelser.

Har du, eller en du kender et misbrug? Så ring nu til os på tlf. 7026 1224. Det er gratis og anonymt at få rådgivning.

 

Alkoholbehandling - Behandlingscenter Møllen
DøgnTelefon alle dage 7026 1224