Alkoholbehandlingscenter

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Behandling af både alkoholikere og pårørende

Email Udskriv

Behandling af både alkoholikere og pårørende

 

Nå alkoholismen rammer en person, er det ikke kun denne person det går ud over. De pårørende til alkoholikeren bliver som regl hårdt ramt af følgerne af alkoholisme så som brudte løfter, løgne, manipulationer og sårede følelser. Derfor er det yderst vigtigt at både alkoholikeren og de pårørende får hjælp. Dette tilbyder Behandlingscenter Møllen:

 

Hos Behandlingscenter Mølle er alkoholbehandlingen tilrettelagt således, at såvel klienter som pårørende får den optimale behandling. Vi bestræber os på til en hver tid at tilbyde den bedste og mest professionelle behandling i de smukkeste omgivelser.

Når man påbegynder en alkoholbehandling, er det vigtigt at få den rette abstinensbehandling.
Den akutte alkoholbehandling består af en medicinsk nedtrapning, som den faste læge på Møllen forestår. En professionnel og målrettet abstinensbehandling reducerer afbrydelse af et behandlingsforløb, og hjælper derved klienten på rette kurs. Vitaminbehandling har en positiv virkning i behandlingen, derfor får alle klienter en multivitaminkur, som også er med til at genetablere appetitten. 
Vi tilbyder akupunktur som suplement til den medicinske behandling, hvilket hjælper mange til at takle abstinenser og søvn problemer bedre. Klienterne får deres egen personlige rådgiver, som sammen med klienten tilrettelægger et individuelt forløb.

I behandlingen er inkluderet et tilbud om deltagelse i et familiekursus á 3 dages varighed med overnatning og fuld forplejning. Tilbuddet gælder for 1 pårørende, men det er muligt at købe sig til flere pladser.
I familiebehandlingen introduceres de nærmeste for alkoholismens mekanismer, og får hjælp til at håndtere disse.