Alkoholbehandlingscenter

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Alkoholmisbrug behandlet med abstinensfri afrusning

Email Udskriv

En af de former for misbrugsafvænning der findes er en såkaldt "abstinensfri afrusning". En sådan form for misbrugsafvænning kan være med til at alkoholikeren undgår de ubehagelige abstinenser der ellers kan opstå under misbrugsafvænning.

En del af denne form for misbrugsafvænning, er en medicinsk baseret afrusning der kan kombineres med Nada-akupunktur  der kan være til hjælp i en misbrugsafvænning, da den kan afhjælpe akutte symptomer i afrusningen. Så sammen med en medicinsk afrusning, er Nada-akupunkturen en effektiv form for misbrugsafvænning.

Hvordan afrusningsbehandlingen ellers forløber, fastlægges ud fra lægelige betragtninger. Målet er at alkoholikeren i misbrugsafvænning, slipper for de abstinenser der kan opstå uden indtagelse af alkohol.

Det er vigtigt at en afrusning forløber så smertefrit som muligt - både psykisk og fysisk. Der skal ikke meget til at "falde i" igen - alene frygten for abstinenser under misbrugsafvænningen kan være nok til at genoptage et alkoholmisbrug. Alkoholbehandlingscentrene gør selvfølgelig alt for at det ikke skal ske og hjælper så meget som muligt i alle faser af afrusningen.