Alkoholbehandlingscenter

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Alkoholbehandling København Tlf. 70 26 12 24 – Sagt af børn

Email Udskriv

Alkoholbehandling København Tlf. 70 26 12 24 – Sagt af børn34684_144890735521422_126732220670607_438886_154758_n1

For rådgivning om alkoholbehandling København:

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://alkoholbehandling-københavn.dk/

 

Alkoholbehandling København

Har du eller en du kender, brug for alkoholbehandling i trygge rammer.

Vi tilbyder alkoholbehandling til personer med et overforbrug af alkohol og rådgivning til pårørende.

Vi tilbyder også, at hjælpe de pårørende med at motivere den afhængige til, at modtage alkoholbehandling hos os.

Vi henvender os til mennesker som ønsker en professionel alkoholbehandling

og som ikke ønsker, at vente på det offentlige tilbud.

Vi er et privat rådgivnings og alkoholbehandlings tilbud, så du bliver ikke registreret nogen steder. Vi har mulighed for at indskrive klienter døgnet rundt og vi kan også arrangere transport.

 

 

Hvad børn siger om alkohol:

- Min far havde engang drukker nogle øl. Så blev min mor sur på ham, og så gik han sin vej. Og nu ved vi ikke, hvor han er.(Frida, 9 år.)

- Hvis man nu kører på ferie, og man drikker sådan nogle store øl hver 3. meter, så kommer man ikke ret langt væk. (Andrea, 8 år).

-Hvis forældre drikker, synes jeg ikke, at børn også skal drikke. For så er der jo slet ingen til at passe min lillesøster. (Frederik, 9 år).

- Mænd drikker øl.fordi de skal prøve at interessere sig for pigerne. (Andrea, 8 år).

- Hvis man er 17 år og ser en rigtig smart pige, så kan man godt lige tage en øl. (Mette, 8 år).

- Til fest skal man ikke drikke så meget, for så kommer man hurtigt i seng. Og så når man heller ikke at sige farvel. Og næste dag så tror man, at det stadig er aften (Jacob, 8 år).

- Børn begynder at drikke, når de bliver store. For så har de jo glemt deres barndom. (Tobias, 7 år).

 

Josefine, 18 år 

Mine forældre blev skilt på min 11 års fødselsdag, og jeg boede efterfølgende hos min far, desværre havde min mor valgt ikke at fortælle mig han var alkoholiker, fordi hun regnede med jeg ikke ville tror på hende eftersom jeg altid havde været fars lille pige. Jeg opdagede et par måneder efter de var blevet skilt sandheden, min far havde varet på antabus hele det sidste år af deres ægteskab, men han var stadig ikke stoppet med at drikke, så min mor forlod ham.  Jeg boede stort set alene i et stort hus efter de blev skilt, da min far altid var på arbejde eller ude at drikke. Jeg flyttede hjem til min mor efter 1 år alene i huset.

For et år siden gav jeg min far valget mellem sprutten eller mig... han valgt sprutten.

I dag næsten 9 år siden de blev skilt pga. sprutten er min far kommet frivilligt på et behandlingssted og jeg har genoptaget kontakten med ham.

Jeg håber bare at han kan blive den far jeg engang havde igen.

 

Anonym, 12 år

Jeg vil gerne fortælle om min far, og hans forhold til alkohol.

Min far og mor er skilt, og jeg oplever ofte at blive svigtet pga. at min far har drukket for meget.

Det var min fødselsdag.

Det var tidlig morgen og jeg glædede mig til at min far kom. Pludselig ringede telefonen *Ding Ding*

Jeg tog telefonen.

Så hørte jeg at det var min far.

Han var fuld.

Rigtig fuld.

På det tidspunkt vidste jeg godt at han ikke kom.

Hej (Anonym) Jeg er blevet kørt over, og har brækket mine ribben, så jeg kan ikke komme til din fødselsdag.

Sådan var det hver gang vi havde lavet en aftale.

Altid skulle hans dumme løgne dække over hans druk.

Jeg var efterhånden træt af at blive pisset sådan på, og til sidst sagde jeg stop.

Jeg nægtede at snakke med ham i to måneder, og det førte til noget endnu værrere.

Det var nok det at jeg opdagede at han også fejlede noget psykisk, Det førte nemlig til noget grusomt.

Han sendte 200 sms\'er hver dag hvor der stod det samme, ringede 50 gange hver dag, men jeg turde ikke tage den, så det endte med at han lagde nogle rigtig grimme telefonbeskeder, hvor han truede mig, og fortalte mig hvor dum, og idiotisk jeg var, råbte og skreg ind i røret, og  det er noget der virkelig sårede mig, og nytårs aften... Han lå og sov hele aftenen og var så skide fuld.

Det var der min mor sagde stop!

Hun sagde at hvis han bare én gang til mødte op, i en ikkeædru tilstand, blev han sendt hjem.

Heldigvis for mig har jeg en mor som er rigtig god til at støtte mig og min lillebror.

Der er rigtig mange ting, og skuffelser som jeg kunne blive ved med at fortælle om, men jeg vil holde pause for nu.

Kærlig hilsen

fra Mig

 

For rådgivning om Alkoholbehandling København:

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://alkoholbehandling-københavn.dk/

 

Der findes alkoholbehandling over hele landet:

Albertslund , Allerød, Allingåbro , Ballerup , Birkerød , Bjergsted , Bogense , Bramsnæs , Brøndby Dianalund , Dragør ,  Esbjerg , Faaborg ,Fakse , Farum , Fredensborg-Humlebæk , Fredericia , Frederiksberg , Frederiksborg , Frederikssund , Frederiksværk , Fuglebjerg , Gentofte , Givskud , Gladsaxe , Glostrup , Greve , Græsted-Gilleleje , Gørlev  , Haderslev , Haslev , Helsinge , Helsingør , Herlev , Herning  ,Hillerød , Hjørring , Holbæk , Hornbæk , Horsens  , Hundested , Hvalsø , Hvidovre , Høje-Taastrup , Høng , Hørsholm , Ikast ,  Ishøj ,  Jyderup , Jægerspris , Kalundborg,  ,Korsør , København ,  Køge , Langebæk , Ledøje-Smørum , Lejre  , Liseleje ,  Lyngby-Taarbæk ,  ,  Nakskov , Næstved , Odense , Præstø , Ramsø , Ribe , Ringsted , Roskilde ,  Rødovre , Rønnede , Rørvig , Skibby , Skælskør , Skævinge , Slagelse , Slangerup , Solrød , Sorø ,  Stege ,  Stenlille , Stenløse , Stevns , Svinninge , Søllerød , Tisvilde , Tølløse , Tårnby , Vallensbæk , Vangede , Vanløse , Varde, , Vordingborg , , Værløse , Ølstykke , Åbenrå , Ålborg , Århus, Århus C, København C København N , Sjælland, Fyn og Jylland