Alkoholbehandlingscenter

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Alkoholbehandling Silkeborg Tlf. 70 26 12 24 - Flere og flere får skrumpelever

Email Udskriv

Alkoholbehandling Silkeborg Tlf. 70 26 12 24


Flere og flere får skrumpeleverNyt_billed_siden_alkoholrdgivningen_og_behandlingscenteret

 

For rådgivning om Alkoholbehandling Silkeborg :

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://alkoholbehandling-københavn.dk/silkeborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

 

Flere og flere får skrumpelever

Hvert år får op mod 1500 danskere konstateret skrumpelever. Og det er et tal, der ventes at vokse kraftigt. Især blandt helt almindelige mennesker, der kan lide et glas god rødvin – eller snarere en hel flaske – og som ikke er klar over, at deres alkoholproblem er så alvorligt, at de er ved at udvikle skrumpelever.

Forsker Annette Dam Fialla fra Klinisk Institut har netop har forsvaret sin ph.d.- afhandling på Syddansk Universitet om skrumpelever, og hun frygter, at det især er den type patienter, som hun kalder for ”friværdi-drankerne”, der vil sætte sit præg på statistikken i løbet af de næste ti år.

”Det er ikke kun bumsen på bænken, der drikker guldøl dagen lang. Vi ser flere og flere almindelige, pæne borgere, der får skrumpelever på grund af for meget alkohol. Det er de velbjærgede danskere med høj social status og god økonomi: Det er direktøren, afdelingschefen eller den hjemmegående husmor. Hver aften åbner de en flaske rødvin eller oven i købet en boks med tre liter for at stresse af eller hygge sig. Lige nu går det meget godt, men det gør det ikke om ti år” Siger Annette Dam Fialla og tilføjer, at det er en gruppe, der er svær at nå med sundhedskampagner og advarsler.

”Selvom mange mennesker har et overforbrug og drikker mere end sundhedsstyrelsen anbefaler, føler de sig ikke som alkoholikere. Problemet er bare, at de ER alkoholikere og dermed i risikozonen” siger Annette Dam Fialla.

Og risikoen for at udvikle skrumpelever er høj. Hver tredje alkoholiker får skrumpelever, og prognosen for at overleve er dårlig.

”Skrumpelever er en af de hyppigste dødsårsager herhjemme, og selvom vi er gode til at behandle komplikationerne – som væskeophobning eller åreknuder i spiserøret – findes der endnu ingen medicinsk behandling, der kan reparere leveren og bremse udviklingen. Derfor er den bedste behandling indtil videre, at folk holder op med at drikke. Men det er selvfølgelig svært, når folk ikke vil indse, at de drikker for meget” siger Annette Dam Fialla.

 

For rådgivning om Alkoholbehandling Silkeborg:

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://alkoholbehandling-københavn.dk/silkeborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Skrumpelever 

Skrumpelever er et resultat af leverens forsøg på at reparere sig selv. Ved skrumpelever er der øget dannelse af bindevæv i leveren. 80 procent af alle skrumpelevere skyldes alkohol. Symptomer er bl.a. træthed, vægttab og kvalme og sent i forløbet vandansamlinger i ben og bughule samt åreknuder i spiserøret.

Af Birgitte Hornhaver

Kopi sdu.dk

 Frdig_banner_mllen_ny_side_top_banner

Alkoholbehandling Silkeborg

Er du i tvivl om hvorvidt du har et behandlingskrævende alkoholproblem eller at en af dine nærmeste har behov for alkoholbehandling, du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 26 12 24

Vi har vores erfarne alkohol konsulent i Silkeborg. Vi har rigtig mange tidligere klienter i Silkeborg som går i støttegrupper. Du vil således være sikker på at få et netværk i Silkeborg som alle selv har været igennem en alkoholbehandling på vores center. 

 

For rådgivning om Alkoholbehandling Silkeborg:

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://alkoholbehandling-københavn.dk/silkeborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

 

Der findes Alkoholbehandling over hele landet:

Silkeborg , Albertslund , Allerød, Allingåbro , Ballerup , Birkerød , Bjergsted , Bogense , Bramsnæs , Brøndby Dianalund , Dragør ,  Esbjerg , Faaborg ,Fakse , Farum , Fredensborg-Humlebæk , Fredericia , Frederiksberg , Frederiksborg , Frederikssund , Frederiksværk , Fuglebjerg , Gentofte , Givskud , Gladsaxe , Glostrup , Greve , Græsted-Gilleleje , Gørlev  , Haderslev , Haslev , Helsinge , Helsingør , Herlev , Herning  ,Hillerød , Hjørring , Holbæk , Hornbæk , Horsens  , Hundested , Hvalsø , Hvidovre , Høje-Taastrup , Høng , Hørsholm , Ikast ,  Ishøj ,  Jyderup , Jægerspris , Kalundborg,  ,Korsør , København ,  Køge , Langebæk , Ledøje-Smørum , Lejre  , Liseleje ,  Lyngby-Taarbæk ,  ,  Nakskov , Næstved , Odense , Præstø , Ramsø , Ribe , Ringsted , Roskilde ,  Rødovre , Rønnede , Rørvig , Skibby , Skælskør , Skævinge , Slagelse , Slangerup , Solrød , Sorø ,  Stege ,  Stenlille , Stenløse , Stevns , Svinninge , Søllerød , Tisvilde , Tølløse , Tårnby , Vallensbæk , Vangede , Vanløse , Varde, , Vordingborg , , Værløse , Ølstykke , Åbenrå , Ålborg , Århus, Århus C, København C København N , Sjælland, Fyn og Jylland

 

Link: Alkoholmisbrug
http://da.wikipedia.org/wiki/Alkohol
http://www.denstoredanske.dk/It,_teknik_og_naturvidenskab/Kemi/Organisk_kemi_og_stoftyper/Alkohol
http://www.netstof.dk/ordforklaring.asp?AjrDcmntId=26

Fakta om alkohol
http://dagenssundhed.dk/index.php/Alkohol/Hvad-er-sandt-og-hvad-er-skroener-om-alkohol.html
http://www.laenken.dk/fakta_om_alkohol.6
http://www.altomalkohol.dk/Topnavigation/Fakta_om_alkohol.aspx
http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta/alkohol.htm
http://www.scumdoctor.com/Danish/first-aid/alcohol-poisoning/Facts-About-Alcohol-Poisoning.html
http://iform.dk/kost/kost-og-sundhed/fup-eller-fakta-om-alkohol

 

For rådgivning om Alkoholbehandling Silkeborg:

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://alkoholbehandling-københavn.dk/silkeborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

 

 

Alkoholbehandling tlf. 70 26 12 24 - Det virker bedst, når hele familien behandles

Email Udskriv

Alkoholbehandling - Det virker bedst, når hele familien behandles

 

Rådgivning om alkoholbehandling:mll-efterr_web

Tlf. 70 26 12 24 begin_of_the_skype_highlightingend_of_the_skype_highlighting

Link: http://alkohol-afvænning.dk/alkoholbehandling 

 

Det virker bedst, når hele familien behandles

Marianne Pilegaard, journalist i Blå Kors Danmark.

Når en eller begge forældre drikker, påvirker det hele familien, især børnene. Derfor skal både den afhængige og familien behandles.

- Det er vigtigt, at alle i familien får støtte til at tale om de problemer, som misbruget giver dem hver i sær, siger leder af Blå Kors Behandlingscenter Taastrup, Helle Kjær.

Børn, partnere og forældre til alkoholmisbrugere er ofte lige så fysisk og psykisk belastede som den, der drikker. Det er alkoholbehandlere og sundhedspersonale blevet mere opmærksomme på de senere år. Alkoholproblemer handler både om en persons afhængighed og familieforhold.

- Faktisk kalder vi en familie afhængig eller alkoholisk, når misbruget og misbrugeren bliver familiens omdrejningspunkt. Når børn og forældres kommunikation og aktiviteter både hjemme og ude styres af drikkeriet og misbrugerens tilstand, forklarer leder af Blå Kors Behandlingscenter Taastrup, Helle Kjær.

 

Hjælp til at tale sammen

Benægtelse og fortrængning af alkoholmisbruget har ofte været dominerende i en familie, hvor en eller begge forældre drikker.

- Derfor er det vigtigt, at alle i familien får støtte til at tale om de problemer, som misbruget giver dem hver især, siger Helle Kjær.

Børnene er for eksempel ofte ensomme og isolerede og føler sig forkerte i forhold til kammeraterne. Samtidig føler mange børn sig ansvarlige for at få deres forældre til at holde op med at drikke. Det har de brug for at tale med en vidende voksen og deres far og mor om.

- Men når familielivet i årevis har været præget af, at årsagen til problemerne var tabu, har både børn og voksne brug for hjælp til at bryde det mønster, forklarer Helle Kjær.

 

Afhængighed og familieforhold er forbundne

En persons alkoholmisbrug kan skade alle i familien, men familien kan også være med til at trække et menneske ud af et alkoholmisbrug og forebygge, at vedkommende får tilbagefald.

- Gode familieforhold og et velfungerende parforhold kan både hjælpe en alkoholafhængig person til at drikke mindre og øge vedkommendes chance for at gennemføre en behandling, fordi familien og partneren skubber på og støtter, forklarer Marc Krabbe-Sørensen, der er leder af Blå Kors Behandlingscenter i Bjæverskov.

- Hvis de pårørende får terapi, selvom den, der drikker, ikke er i behandling, bliver alkoholmisbrugeren motiveret til at søge alkoholbehandling.

 

Familiebehandling forebygger

Ud over at forbedre chancen for, at den voksne komme ud af sit alkoholmisbrug, så forebygger familiebehandling, at børnene selv ender i et misbrug som voksne. Ifølge Sundhedsstyrelsen er 40 procent af alle alkoholmisbrugere vokset op med forældre, som drak. Derudover har børn af alkoholmisbrugere tre gange så stor risiko for at blive indlagt på en psykiatrisk afdeling.

- Derfor er det lige så vigtigt at behandle børn og andre pårørende som at hjælpe den afhængige til at blive ædru. Ved at hjælpe børnene forebygger vi, at de selv begynder at drikke eller får andre problemer, siger Marc Krabbe-Sørensen.

Kopi hope.dk

 

 

AlkoholbehandlingForsamtale_stue-WEB

Alkoholbehandling efter de 12 trin AA

Den enkeltes alkoholbehandling tager udgangspunkt i at man erkender sit misbrug, og forstår dets konsekvenser. At man genkender og håndterer benægtelse, og får redskaber til at håndtere disse. Følelser og personlige vaner afklares, advarselstegn på tilbagefald identificeres, således at du mens du er i alkoholbehandling, får øvelse i at takle disse situationer.

PÅ behandlingscenteret Møllen bruger de kognitiv og systemisk terapi i deres alkoholbehandling i form af enkelt samtaler og gruppeterapi. Formålet under en alkoholbehandling er at træne personlige færdigheder og lære at håndtere situationer, der er forbundet med den enkeltes misbrug. Alkoholbehandling hjælper alkoholikeren med at forstå sine reaktioner i forskellige situationer.

Hvis du gerne vil vide mere om Alkoholbehandling så ring på Møllens døgntelefon: 70 26 12 24

 

Rådgivning om alkoholbehandling:

Tlf. 70 26 12 24 begin_of_the_skype_highlighting          end_of_the_skype_highlighting

Link: http://alkohol-afvænning.dk/alkoholbehandling

  

Link: Alkoholmisbrug:
http://da.wikipedia.org/wiki/Alkohol
http://www.denstoredanske.dk/It,_teknik_og_naturvidenskab/Kemi/Organisk_kemi_og_stoftyper/Alkohol
http://www.netstof.dk/ordforklaring.asp?AjrDcmntId=26

 

Alkoholbehandling København Tlf. 70 26 12 24 – Sagt af børn

Email Udskriv

Alkoholbehandling København Tlf. 70 26 12 24 – Sagt af børn34684_144890735521422_126732220670607_438886_154758_n1

For rådgivning om alkoholbehandling København:

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://alkoholbehandling-københavn.dk/

 

Alkoholbehandling København

Har du eller en du kender, brug for alkoholbehandling i trygge rammer.

Vi tilbyder alkoholbehandling til personer med et overforbrug af alkohol og rådgivning til pårørende.

Vi tilbyder også, at hjælpe de pårørende med at motivere den afhængige til, at modtage alkoholbehandling hos os.

Vi henvender os til mennesker som ønsker en professionel alkoholbehandling

og som ikke ønsker, at vente på det offentlige tilbud.

Vi er et privat rådgivnings og alkoholbehandlings tilbud, så du bliver ikke registreret nogen steder. Vi har mulighed for at indskrive klienter døgnet rundt og vi kan også arrangere transport.

 

 

Hvad børn siger om alkohol:

- Min far havde engang drukker nogle øl. Så blev min mor sur på ham, og så gik han sin vej. Og nu ved vi ikke, hvor han er.(Frida, 9 år.)

- Hvis man nu kører på ferie, og man drikker sådan nogle store øl hver 3. meter, så kommer man ikke ret langt væk. (Andrea, 8 år).

-Hvis forældre drikker, synes jeg ikke, at børn også skal drikke. For så er der jo slet ingen til at passe min lillesøster. (Frederik, 9 år).

- Mænd drikker øl.fordi de skal prøve at interessere sig for pigerne. (Andrea, 8 år).

- Hvis man er 17 år og ser en rigtig smart pige, så kan man godt lige tage en øl. (Mette, 8 år).

- Til fest skal man ikke drikke så meget, for så kommer man hurtigt i seng. Og så når man heller ikke at sige farvel. Og næste dag så tror man, at det stadig er aften (Jacob, 8 år).

- Børn begynder at drikke, når de bliver store. For så har de jo glemt deres barndom. (Tobias, 7 år).

 

Josefine, 18 år 

Mine forældre blev skilt på min 11 års fødselsdag, og jeg boede efterfølgende hos min far, desværre havde min mor valgt ikke at fortælle mig han var alkoholiker, fordi hun regnede med jeg ikke ville tror på hende eftersom jeg altid havde været fars lille pige. Jeg opdagede et par måneder efter de var blevet skilt sandheden, min far havde varet på antabus hele det sidste år af deres ægteskab, men han var stadig ikke stoppet med at drikke, så min mor forlod ham.  Jeg boede stort set alene i et stort hus efter de blev skilt, da min far altid var på arbejde eller ude at drikke. Jeg flyttede hjem til min mor efter 1 år alene i huset.

For et år siden gav jeg min far valget mellem sprutten eller mig... han valgt sprutten.

I dag næsten 9 år siden de blev skilt pga. sprutten er min far kommet frivilligt på et behandlingssted og jeg har genoptaget kontakten med ham.

Jeg håber bare at han kan blive den far jeg engang havde igen.

 

Anonym, 12 år

Jeg vil gerne fortælle om min far, og hans forhold til alkohol.

Min far og mor er skilt, og jeg oplever ofte at blive svigtet pga. at min far har drukket for meget.

Det var min fødselsdag.

Det var tidlig morgen og jeg glædede mig til at min far kom. Pludselig ringede telefonen *Ding Ding*

Jeg tog telefonen.

Så hørte jeg at det var min far.

Han var fuld.

Rigtig fuld.

På det tidspunkt vidste jeg godt at han ikke kom.

Hej (Anonym) Jeg er blevet kørt over, og har brækket mine ribben, så jeg kan ikke komme til din fødselsdag.

Sådan var det hver gang vi havde lavet en aftale.

Altid skulle hans dumme løgne dække over hans druk.

Jeg var efterhånden træt af at blive pisset sådan på, og til sidst sagde jeg stop.

Jeg nægtede at snakke med ham i to måneder, og det førte til noget endnu værrere.

Det var nok det at jeg opdagede at han også fejlede noget psykisk, Det førte nemlig til noget grusomt.

Han sendte 200 sms\'er hver dag hvor der stod det samme, ringede 50 gange hver dag, men jeg turde ikke tage den, så det endte med at han lagde nogle rigtig grimme telefonbeskeder, hvor han truede mig, og fortalte mig hvor dum, og idiotisk jeg var, råbte og skreg ind i røret, og  det er noget der virkelig sårede mig, og nytårs aften... Han lå og sov hele aftenen og var så skide fuld.

Det var der min mor sagde stop!

Hun sagde at hvis han bare én gang til mødte op, i en ikkeædru tilstand, blev han sendt hjem.

Heldigvis for mig har jeg en mor som er rigtig god til at støtte mig og min lillebror.

Der er rigtig mange ting, og skuffelser som jeg kunne blive ved med at fortælle om, men jeg vil holde pause for nu.

Kærlig hilsen

fra Mig

 

For rådgivning om Alkoholbehandling København:

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://alkoholbehandling-københavn.dk/

 

Der findes alkoholbehandling over hele landet:

Albertslund , Allerød, Allingåbro , Ballerup , Birkerød , Bjergsted , Bogense , Bramsnæs , Brøndby Dianalund , Dragør ,  Esbjerg , Faaborg ,Fakse , Farum , Fredensborg-Humlebæk , Fredericia , Frederiksberg , Frederiksborg , Frederikssund , Frederiksværk , Fuglebjerg , Gentofte , Givskud , Gladsaxe , Glostrup , Greve , Græsted-Gilleleje , Gørlev  , Haderslev , Haslev , Helsinge , Helsingør , Herlev , Herning  ,Hillerød , Hjørring , Holbæk , Hornbæk , Horsens  , Hundested , Hvalsø , Hvidovre , Høje-Taastrup , Høng , Hørsholm , Ikast ,  Ishøj ,  Jyderup , Jægerspris , Kalundborg,  ,Korsør , København ,  Køge , Langebæk , Ledøje-Smørum , Lejre  , Liseleje ,  Lyngby-Taarbæk ,  ,  Nakskov , Næstved , Odense , Præstø , Ramsø , Ribe , Ringsted , Roskilde ,  Rødovre , Rønnede , Rørvig , Skibby , Skælskør , Skævinge , Slagelse , Slangerup , Solrød , Sorø ,  Stege ,  Stenlille , Stenløse , Stevns , Svinninge , Søllerød , Tisvilde , Tølløse , Tårnby , Vallensbæk , Vangede , Vanløse , Varde, , Vordingborg , , Værløse , Ølstykke , Åbenrå , Ålborg , Århus, Århus C, København C København N , Sjælland, Fyn og Jylland

 


Side 4 ud af 40