Alkoholbehandlingscenter

 

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Alkohol-afvænning tlf. 70 26 12 24 - Folk ser skævt til os, der ikke drikker

Email Udskriv

Alkohol-afvænning tlf. 70 26 12 24 - Folk ser skævt til os, der ikke drikkerForsamtale_stue-WEB

 

Folk ser skævt til os, der ikke drikker

Jeg har altid holdt meget af et godt glas rødvin, men med tiden drikker jeg mindre og mindre.

Det skyldes dels, at jeg ikke har lyst til at ødelægge næste dag med tømmermænd, dels at spiritus ikke siger mig så meget mere. Og da min kone får migræne af enhver form for alkohol, er vi med tiden blevet ret afholdende.

Af en eller anden grund er det ofte et problem for andre, at vi drikker så lidt. Vi bliver beskyldt for at være ’kedelige’, selv om vi sagtens kan more os uden at have drukket noget.

Vores alkoholvaner bliver ofte kommenteret, og vi føler os stærkt marginaliserede - og lidt gjort hellige. »Det må være meget svært at være på antabus«, siger vi ofte til hinanden.

 

Alkohol-afvænning:

Tlf. 70 26 12 24

http://alkohol-afvænning.dk/alkohol-afvaenning-tlf-7026-1224Alkohol fylder mere og mere i vores liv. Vi sætter mere spiritus til livs, end de gør i lande, vi ellers sammenligner os med.

Og vi hygger os med myten om, at et par glas rødvin om dagen nærmest er sundt, hvor sandheden er den, at selv meget små, daglige mængder alkohol øger risikoen for kræft.

Vin, øl og spiritus er blevet en helt naturlig del af vores hverdag. Og vi drikker rigtigt meget. Forbruget er over en årrække accelereret fra 7 liter 100 procent ren alkohol pr. år til lidt over 11 liter.

Hvilket er langt mere end de folkeslag, vi ellers ynder at sammenligne os med. Kun russerne hælder mere inden for vesten, og der dør mændene også stadig tidligere.

De 15-16-årige har erobret verdensmesterskabet i druk. I min omgangskreds kan man næsten kun mødes, hvis der er øl, vin eller spiritus på bordet.

Og når Herning Ishockeyklub f.eks. vinder danmarksmesterskabet, skal det partout fejres med masser af fadøl, pubcrawl og Gammel Dansk, som vi så det i Sporten på tv forleden.

Det danske alkoholmisbrug begyndte engang først i 70’erne. Dengang vi skulle lokkes i EF med vintilbud på 8 kroner flasken. I begyndelsen delte vi en halv flaske vin til maden. Snart blev det til en hel, og nu kommer den dejligt billige tre- eller femliters dunk med vin på bordet hver dag.

Og ikke alene drikker vi danskere. Vi er tilmed stolte af vores alkoholproblemer. Hos os hersker der ikke ’svenske tilstande’, kan vi sige til hinanden og smile huldsaligt.

Alle kan skaffe al den spiritus, de vil – eller med lethed få andre til at købe den til sig. Og alle kan købe drikkevarer hvor som helst og når som helst. Selv på landets tankstationer.

 

Alkohol-afvænning:

Tlf. 70 26 12 24

http://alkohol-afvænning.dk/alkohol-afvaenning-tlf-7026-1224

 

Resultatet af denne alkoholpolitik er der derimod ingen grund til at være stolte af. Venner og bekendte bliver syge. Kolleger dør alt for tidligt. Jeg og mine venner lever med en viden om, at Sundhedsstyrelsen i dag kan registrere mere end 60 sygdomme, der er direkte relaterede til vores stigende alkoholmisbrug.

Samlet koster vores drikkeuvaner samfundet over 11 milliarder kroner om året. Nyt_billed_siden_alkoholrdgivningen_og_behandlingscenteret

Trods alle former for oplysningskampagner og mod al sund fornuft fortsætter vi drikkeriet vel vidende, at selv meget, meget små mængder daglig alkohol øger risikoen for:

·         Kræft i mund og svælg

·         Spiserørskræft

·         Strubekræft

·         Leverkræft

·         Blodpropper

·         Hjerneblødninger

·         Skrumpelever

·         Åreknuder i spiserøret

·         Betændelse i spiserøret

For nu blot at nævne nogle af de sygdomme, der er direkte relateret til vores spiritusforbrug. Sygdomme, der alle sammen er så godt som dødelige.

Men ét er min generations drikkevaner. Vi har alligevel kun den sidste del af livet tilbage. Det er langt alvorligere, at vi er ved at tabe et par eller tre af ungdomsårgangene på gulvet. De unge 15-16-årige danskere sætter ganske enkelt i disse år verdensrekord i druk.

De lærer allerede at drikke derhjemme, og de fleste skoler, gymnasier og fakulteter på universiteter og højere læreanstalter har fredagsbar, som bliver frekventeret flittigt.

Fredagsbaren er tilmed lokkemad i forårets store annoncer fra mange af landets gymnasier, når de søger efter nye elever. Somme steder begynder ’fredagsbaren’ allerede om torsdagen. Og de unge samles ikke kun for at hygge sig, men for at drikke igennem, for at blive berusede. De drikker sig i hegnet, som det hedder i nutidssprog.


Alkohol-afvænning:

Tlf. 70 26 12 24

http://alkohol-afvænning.dk/alkohol-afvaenning-tlf-7026-1224


Og det er ikke kun drengene, der drikker. Pigerne er ved at komme godt med, selv om alle ved, at det nedsætter chancerne for at blive gravid og øger risikoen for spontan abort, for lav fødselsvægt og for tidlige fødsler.

Det er fint, at stat og kommuner sætter ind med lektiehjælp samt politisk og pædagogisk støtte til dem, der nu i stort tal dropper ud af gymnasierne og ungdomsuddannelserne. Men måske skulle man begynde med bare at forbyde øl, vin og spiritus på alle uddannelsessteder, så lærerstaben ikke skal kæmpe mod en halvbedøvet klasse elever.

 

Man kunne også sætte ind over for tilgængeligheden. Alle undersøgelser viser, at når det er let at skaffe sig adgang til spiritus, så stiger alkoholforbruget. Sætter man grænser, og indfører man restriktioner, falder det.

Svenskernes statsmonopol på at sælge spiritus viser f.eks., at begrænsninger hjælper. En progressiv og fremsynet fagbevægelse som den svenske, der tidligt gik ind i afholdsarbejdet, har også lagt en dæmper på spiritusforbruget og dermed reddet mange menneskeliv.

Tidligt gik den ud og fortalte medlemmer, at spiritussen ødelagde deres liv. »Du kan ikke overtage samfundet i en brandert«, var et slogan, der slog an i en grad, så svenskerne i dag kun drikker godt halvt så meget spiritus, øl og vin, som vi gør.

I dansk sammenhæng kunne man måske også lægge en dæmper på spritannonceringen. Tilbudsannoncerne på spiritus fylder mere og mere i dagens aviser, og stablerne med tilbudsvin breder sig i alle supermarkederne. Og endelig kunne Sundhedsstyrelsen iværksætte en anti-mobbekampagne vendt mod de drikkende, der mobber dem, der gerne vil holde sig på måtten.


Alkohol-afvænning:

Tlf. 70 26 12 24

http://alkohol-afvænning.dk/alkohol-afvaenning-tlf-7026-1224


Jeg kan indimellem undre mig over, hvorfor det er så svært at få sat en stopper for drikkeriet i Danmark. Især fordi Sundhedsstyrelsen gang på gang dokumenterer, hvor syge vi bliver, og hvor voldsomt disse sygdomme belaster sundhedsudgifterne.

Jeg kan ikke lade være med at spørge mig selv: Hvem er det, der ikke vil være med til at bekæmpe vores alkoholmisbrug? Er det politikerne, eller er det bryggerierne, restaurationsbranchen eller vinimportørerne, der sætter hælene i?

 

Alkohol-afvænningForsamtale_stue-WEB

Danmark har et generelt problem når det kommer til alkohol. Den manglende fokus på emnet gør at utroligt mange ender med et behov for alkohol-afvænning og alkoholbehandling. Den alkohol-afvænning man oftest bliver tilbudt hos lægen er ikke tilstrækkelig, og langt de fleste ender med at falde i igen. Alkohol-afvænning er nemlig ikke bare at tage noget antabus og lave en masse løfter. For at en alkohol-afvænning skal virke er det altafgørende at der bliver taget fat i de problemer der startede ens alkoholmisbrug. Minnesotamodellen er en alkohol-afvænning med nogle af de bedste resultater i verden. Man følger Anonyme Alkoholikeres 12 trins program og alle behandlere har selv gennemført en alkohol-afvænning. Dette gør det nemmere for dem at hjælpe alkoholikeren ud af hans/hendes alkoholmisbrug. Hvis man har brug for rådgivning om alkohol-afvænning kan man altid ringe til døgntelefonen og få en samtale med en konsulent som selv har haft alkoholmisbrug tæt inde på livet.

Alkohol-afvænning:

Tlf. 70 26 12 24

http://alkohol-afvænning.dk/alkohol-afvaenning-tlf-7026-1224

 

Link: Alkoholmisbrug
http://da.wikipedia.org/wiki/Alkohol
http://www.denstoredanske.dk/It,_teknik_og_naturvidenskab/Kemi/Organisk_kemi_og_stoftyper/Alkohol
http://www.netstof.dk/ordforklaring.asp?AjrDcmntId=26

Fakta om alkohol
http://dagenssundhed.dk/index.php/Alkohol/Hvad-er-sandt-og-hvad-er-skroener-om-alkohol.html
http://www.laenken.dk/fakta_om_alkohol.6
http://www.altomalkohol.dk/Topnavigation/Fakta_om_alkohol.aspx
http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta/alkohol.htm
http://www.scumdoctor.com/Danish/first-aid/alcohol-poisoning/Facts-About-Alcohol-Poisoning.html
http://iform.dk/kost/kost-og-sundhed/fup-eller-fakta-om-alkohol

Oplysning om alkohol og misbrug
http://www.sst.dk/Sundhed%20og%20forebyggelse/Alkohol/Anbefalinger.aspx
http://www.alkohol.dk/
http://www.altomalkohol.dk/
http://www.sst.dk/Sundhed%20og%20forebyggelse/Alkohol.aspx
http://www.sst.dk/publ/Publ2000/rus_bio/Rusmidlernes_biologi-3.htm
http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta/alkoholmisbrug.htm
http://www.netpsykiater.dk/Htmsgd/Alkoholmisbrug.htm

 

Der findes Alkohol-afvænning i hele Danmark:

København - http://alkoholbehandling-københavn.dk/kobenhavns-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Odense - http://alkoholbehandling-københavn.dk/odense-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Århus - http://alkoholbehandling-københavn.dk/aarhus-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Ålborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/alborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Svendborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/alkoholbehandling-svendborg-tlf-7026-1224

Korsør - http://alkoholbehandling-københavn.dk/korsor-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Aalborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/aalborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Køge - http://alkoholbehandling-københavn.dk/koge-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Roskilde - http://alkoholbehandling-københavn.dk/roskilde-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Kolding - http://alkoholbehandling-københavn.dk/kolding-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Randers - http://alkoholbehandling-københavn.dk/randers-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Horsens - http://alkoholbehandling-københavn.dk/horsens-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Haderslev - http://alkoholbehandling-københavn.dk/haderslev-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Sønderborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/sonderborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Esbjerg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/esbjerg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Fredericia - http://alkoholbehandling-københavn.dk/fredericia-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Middelfart - http://alkoholbehandling-københavn.dk/middelfart-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Viborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/viborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Åbenrå - http://alkoholbehandling-københavn.dk/aa

Herning - http://alkoholbehandling-københavn.dk/herning-alkoholbehandling-tlf-70261224

Silkeborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/silkeborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

 

Alkoholbehandling og alkoholmisbrug

Email Udskriv

Alkoholbehandling og alkoholmisbrugMllen_sne-web

For rådgivning om alkoholmisbrug og alkoholbehandling:

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://www.mollen.dk/

 

Hvad er alkoholmisbrug

Du drikker for meget, når dit alkoholforbrug medfører uheldige fysiske, psykiske eller sociale konsekvenser.
I praksis skelnes der mellem tre former: 

 • alkoholoverforbrug, hvor forbruget er større end Sundhedsstyrelsens anbefalinger
 • skadeligt forbrug af alkohol, hvor alkoholindtagelsen har ført til fysiske eller psykiske skader
 • alkoholafhængighed, hvor alkoholmisbrugeren er nødt til at drikke for at kunne fungere

 

Hvordan er symptomerne på et alkoholmisbrug?

Et skadeligt forbrug af alkohol giver før eller senere symptomer fra ens organer, fx leveren, bugspytkirtlen, eller psykiske symptomer (depression eller angsttilstande). Er du har et alkoholmisbrug, har du ud over at indtage for meget alkohol, haft mindst 3 af de følgende 6 symptomer inden for de sidste 12 måneder: 

 • en stærk fysisk eller psykisk trang til alkohol
 • abstinenser (rysten, sveden, hjertebanken, indre uro), hvis du holder op med at drikke eller nedsætter forbruget
 • på trods af de fysiske eller psykiske skader, alkoholindtagelsen har givet dig, holder du ikke op med at drikke
 • kontroltab i form af, at du ikke kan holde op med at drikke, når du først er begyndt
 • tolerance, det vil sige, at du skal drikke mere og mere for at opnå en rusvirkning
 • alkoholindtagelsen har ført til sociale problemer, enten i familien, blandt vennerne eller på arbejdet.

Hvordan forløber sygdommen alkoholisme?

Man vågner ikke bare op en dag med et alkoholmisbrug. Det udvikler sig gradvist. Ens drikkemønster ændrer sig fra, at du i begyndelsen drikker alkohol til sociale begivenheder, til at flere dagligdags hændelser bliver til "festlige lejligheder", som skal fejres med alkohol.

Har man et
alkoholmisbrug drikker man hurtigere og mere end de fleste og står selv forrest, når der skal alkohol på bordet. Misbrugeren har svært ved at acceptere, hvis andre ikke vil have alkohol. Efter nogen tid kan alkoholforbruget ændre sig til at blive mere konstant, både i fritiden og på arbejdet. Dette føre ofte til at de sociale og arbejdsmæssige relationer bliver anstrengte.
Nogle alkoholmisbrugere drikker kun, når de er alene, og derfor kan opdagelsen af et misbrug komme som et stort chok for omgivelserne.

Hvem får alkoholmisbrug?

Alle, der har et overforbrug, kan ende op med et alkoholmisbrug. Sundhedsstyrelsen skønner, at omkring 500.000 voksne danskere har et for stort forbrug af alkohol, og 150.000 af disse har dissiderede symptomer på et alkoholmisbrug. Afhængighed af alkohol begynder for langt de fleste i 30-40-års-alderen.

Hvad er årsagen til alkoholmisbrug?

Det er vigtigt at vide at alkoholisme er en sygdom som kan behandles med alkoholbehandling. Årsagen til, at nogle udvikler et alkoholmisbrug, er sammensat. Overforbrug og skadeligt forbrug skyldes især sociale forhold, mens meget tyder på, at alkoholafhængighed også skyldes biologiske forhold. Ikke alle er lige sårbare over for at udvikle symptomerne på afhængighed. I dag mener lægerne, at arv har ca. 60 % af skylden for, at nogle udvikler et alkoholmisbrug.

Undersøgelser

Alkoholmisbrug kan give både fysiske, psykiske og sociale skader - derfor er der mange undersøgelsesmuligheder. De mest almindelige er: 

 • blodprøver, som viser din levers og bugspytkirtels funktion
 • samtaler, som skal afklare, om der ligger en psykisk lidelse bag dit alkoholmisbrug
 • social udredning, som skal afklare, om du har sociale forhold, der skal tages hånd om.

 

Alkoholbehandling

Det er vigtigt, at du hurtigt kommer i alkoholbehandling, både ved overforbrug, skadeligt forbrug og alkoholmisbrug. Jo før der bliver grebet ind, og jo mindre fysisk og socialt mærket du er, jo bedre bliver resultatet.

Det er ingen skam at have et alkoholproblem, det er en skam ikke at gøre noget ved det.

Vil du gerne vide mere om alkoholmisbrug og alkoholbehandling kan du altid henvende dig på tlf. 70 26 12 24 og få en snak med en alkoholbehandler. Det er vigtigt at få den rette rådgivning nar det kommer til alkoholisme.

Link:

 

 

Der findes alkoholbehandling i alle storbyer i Danmark:

København - http://alkoholbehandling-københavn.dk/kobenhavns-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Odense - http://alkoholbehandling-københavn.dk/odense-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Århus - http://alkoholbehandling-københavn.dk/aarhus-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Ålborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/alborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Svendborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/alkoholbehandling-svendborg-tlf-7026-1224

Korsør - http://alkoholbehandling-københavn.dk/korsor-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Aalborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/aalborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Køge - http://alkoholbehandling-københavn.dk/koge-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Roskilde - http://alkoholbehandling-københavn.dk/roskilde-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Kolding - http://alkoholbehandling-københavn.dk/kolding-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Randers - http://alkoholbehandling-københavn.dk/randers-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Horsens - http://alkoholbehandling-københavn.dk/horsens-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Haderslev - http://alkoholbehandling-københavn.dk/haderslev-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Sønderborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/sonderborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Esbjerg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/esbjerg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Fredericia - http://alkoholbehandling-københavn.dk/fredericia-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Middelfart - http://alkoholbehandling-københavn.dk/middelfart-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Viborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/viborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Åbenrå - http://alkoholbehandling-københavn.dk/aa

Herning - http://alkoholbehandling-københavn.dk/herning-alkoholbehandling-tlf-70261224

Silkeborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/silkeborg-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Nyborg - http://alkoholbehandling-københavn.dk/nyborg-alkoholbehandling-tlf-7026-124

 

Albertslund , Allerød, Allingåbro , Ballerup , Birkerød , Bjergsted , Bogense , Bramsnæs , Brøndby Dianalund , Dragør ,  Esbjerg , Faaborg ,Fakse , Farum , Fredensborg-Humlebæk , Fredericia , Frederiksberg , Frederiksborg , Frederikssund , Frederiksværk , Fuglebjerg , Gentofte , Givskud , Gladsaxe , Glostrup , Greve , Græsted-Gilleleje , Gørlev  , Haderslev , Haslev , Helsinge , Helsingør , Herlev , Herning  ,Hillerød , Hjørring , Holbæk , Hornbæk , Horsens  , Hundested , Hvalsø , Hvidovre , Høje-Taastrup , Høng , Hørsholm , Ikast ,  Ishøj ,  Jyderup , Jægerspris , Kalundborg,  ,Korsør , København ,  Køge , Langebæk , Ledøje-Smørum , Lejre  , Liseleje ,  Lyngby-Taarbæk ,  ,  Nakskov , Næstved , Odense , Præstø , Ramsø , Ribe , Ringsted , Roskilde ,  Rødovre , Rønnede , Rørvig , Skibby , Skælskør , Skævinge , Slagelse , Slangerup , Solrød , Sorø ,  Stege ,  Stenlille , Stenløse , Stevns , Svinninge , Søllerød , Tisvilde , Tølløse , Tårnby , Vallensbæk , Vangede , Vanløse , Varde, , Vordingborg , , Værløse , Ølstykke , Åbenrå , Ålborg , Århus, Århus C, København C København N , Sjælland, Fyn og Jylland

 

Alkoholbehandling Aarhus – tlf. 70 26 12 24

Email Udskriv

Alkoholbehandling Aarhus – tlf. 70 26 12 2434684_144890735521422_126732220670607_438886_154758_n1

Alkoholbehandling Aarhus og motivation af alkoholikere
har du selv, eller en du holder af et problem med alkohol eller medicin afhængighed -? Har du brug for hjælp til motivation af en alkoholiker, så han eller hun kan modtage alkoholbehandling, så ring til os vi kan hjælpe med motivations rådgivning i alkoholbehandling Aarhus.
Rådgivning af pårørende, alkohol afhængige og motivations samtaler er gratis og uforpligtende.
Vi er behjælpelig med at finde den rette finansiering. Ring døgnet rundt alle ugens dage.

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://alkoholbehandling-københavn.dk/aarhus-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

Alkoholbehandling er den eneste ved ud af et misbrug. Alkoholisme kan ramme alle og ofte begynder et misbrug uden man selv er klar over det. Danskerne har et stort forbrug af alkohol, og dette resultere i at mange ender i et misbrug hvor de har brug for alkoholbehandling.

Alkoholbehandling Aarhus kan måske være vejen ud af dit misbrug. For at give den bedst mulige rådgivning er alle vores behandlere ædru alkoholikere og har en uddannelse i at behandle alkoholisme. Ring på tlf. 70 26 12 24 og få en samtale med en, som selv ved hvordan det er at have et alkoholproblem.  

 

Forskere: Bland ikke alkohol og energidrikke

Risikoen for at blive involveret i ulykker eller få legemsskader bliver sandsynligvis større, når man spæder alkohol op med energidrikke.

Vi reagerer anderledes og mere utilregneligt på en drink af både alkohol og energidrik end når vi indtager dem hver for sig, viser ny forskning.

I nattelivet er det almindeligt at blande drinks af hård spiritus og energidrikke som Red Bull og X-Ray. Men måske skal man tænke sig om en ekstra gang, før man begynder at hælde de populære drikke i hovedet. Forskere fra Kentucky i USA har nemlig i et forsøg vist, at vi føler os mere stimulerede af alkohol, når den blandes med energidrikke. Og at vi samtidig bliver dårligere til at kontrollere os selv. Det betyder sandsynligvis, at drikkene forårsager flere ulykker og legemsskader end alkohol alene.

”Vi lavede vores studie for at vise, at blandingen af alkohol og energidrikke farmaceutisk set er noget andet end alkohol alene,” siger Cecile A. Marczinski, lektor i psykologi ved Northern Kentucky University i en pressemeddelelse. ”Samtidig ville vi vise, at blandingen forøger de risici, der er forbundet med at drikke.”

 

Fakta om energidrikke

Energidrikke indeholder som regel store mængder af koffein. Koffein stimulerer nervesystemet. Derfor kan man opleve at blive friskere og/eller få det skidt, når man drikker for meget cola, kaffe eller energidrik.

 

Alkoholbehandling Aarhus og motivation af alkoholikere
har du selv, eller en du holder af et problem med alkohol eller medicin afhængighed -? Har du brug for hjælp til motivation af en alkoholiker, så han eller hun kan modtage alkoholbehandling, så ring til os vi kan hjælpe med motivations rådgivning i alkoholbehandling Aarhus.
Rådgivning af pårørende, alkohol afhængige og motivations samtaler er gratis og uforpligtende.
Vi er behjælpelig med at finde den rette finansiering. Ring døgnet rundt alle ugens dage.

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://alkoholbehandling-københavn.dk/aarhus-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

 

Fire grupper blev testet 

Cecile A. Marczinski og hendes kolleger sammensatte en tilfældig gruppe på 56 studerende fra et amerikansk college. 28 mænd og 28 kvinder på mellem 21 og 33 år.

De blev inddelt i fire grupper:

 • En der fik 0.65 g. alkohol pr. kg. kropsvægt.
 • En der fik 3.57 ml. energidrik pr. kg. kropsvægt.
 • En der fik en blanding af alkohol og energidrik.
 • En der fik en placebo-drik uden hverken alkohol eller stoffer, der giver energi.

Mennesker reagerer anderledes på blandet drik

Forsøgspersonernes reaktioner blev derefter målt. Forskerne undersøgte, hvor hurtigt forsøgspersonerne kunne udføre og undertrykke en række bevægelser og opgaver, de blev bedt om at udføre. Samtidig skulle de angive, i hvor høj grad de følte sig stimulerede og berusede af drikken.

”Vi fandt ud af, at energidrikke ændrer den måde, et mennesker reagerer på alkohol, når man sammenligner med reaktionen på alkohol alene.”

Følte sig mere stimulerede

Når vi indtager alkohol – med eller uden energidrik – handler vi impulsivt i forhold til vores reaktionsmønster i ædru tilstand.

”Men dem, der indtog alkohol og energidrik, følte sig mere stimulerede end dem, der kun drak alkohol.”

”At indtage en bladet drik skaber altså en risikabel situation for den, der drikker, jævnfør den øgede følelse af stimulation og forhøjede impulsivitets-niveau,” siger Cecile A. Marczinski.

Tidligere forskning byggede på statistik

Cecile A. Marczinski fortæller, at man igennem længere tid har haft en mistanke om, at folk lettere kom til skade, når de blandede energidrik i deres alkohol.

”At indtage energidrikke med alkohol har i et stykke tid været omtalt som risikabelt. Men laboratoriebeviserne, der underbygger mistanken, har været temmelig få,” siger Cecile A. Marczinski.

Derimod stammer indicierne fra epidemiologiske statistikker.

”Faktisk stammer de fleste af beviserne fra epidemiologiske studier, der har vist en øget risiko for uheld og skader, når folk indtager energidrikke og alkohol,” fortæller Cecile A. Marczinski.

Med de nye studer – der vil blive offentliggjort i juli-nummeret af tidsskriftet Alcoholism: Clinical & Experimental Research – har vi nu også laboratorieforsøg, der peger i samme retning.

 

Alkoholbehandling Aarhus og motivation af alkoholikere34913_145564815454014_126732220670607_442470_7229433_n1

har du selv, eller en du holder af et problem med alkohol eller medicin afhængighed -? Har du brug for hjælp til motivation af en alkoholiker, så han eller hun kan modtage alkoholbehandling, så ring til os vi kan hjælpe med motivations rådgivning i alkoholbehandling Aarhus.
Rådgivning af pårørende, alkohol afhængige og motivations samtaler er gratis og uforpligtende.
Vi er behjælpelig med at finde den rette finansiering. Ring døgnet rundt alle ugens dage.

Tlf. 70 26 12 24

Link: http://alkoholbehandling-københavn.dk/aarhus-alkoholbehandling-tlf-7026-1224

 

Oplysning om alkohol og misbrug
http://www.sst.dk/Sundhed%20og%20forebyggelse/Alkohol/Anbefalinger.aspx
http://www.alkohol.dk/
http://www.altomalkohol.dk/
http://www.sst.dk/Sundhed%20og%20forebyggelse/Alkohol.aspx
http://www.sst.dk/publ/Publ2000/rus_bio/Rusmidlernes_biologi-3.htm
http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta/alkoholmisbrug.htm
http://www.netpsykiater.dk/Htmsgd/Alkoholmisbrug.htm

 

Albertslund , Allerød, Allingåbro , Ballerup , Birkerød , Bjergsted , Bogense , Bramsnæs , Brøndby Dianalund , Dragør ,  Esbjerg , Faaborg ,Fakse , Farum , Fredensborg-Humlebæk , Fredericia , Frederiksberg , Frederiksborg , Frederikssund , Frederiksværk , Fuglebjerg , Gentofte , Givskud , Gladsaxe , Glostrup , Greve , Græsted-Gilleleje , Gørlev  , Haderslev , Haslev , Helsinge , Helsingør , Herlev , Herning  ,Hillerød , Hjørring , Holbæk , Hornbæk , Horsens  , Hundested , Hvalsø , Hvidovre , Høje-Taastrup , Høng , Hørsholm , Ikast ,  Ishøj ,  Jyderup , Jægerspris , Kalundborg,  ,Korsør , København ,  Køge , Langebæk , Ledøje-Smørum , Lejre  , Liseleje ,  Lyngby-Taarbæk ,  ,  Nakskov , Næstved , Odense , Præstø , Ramsø , Ribe , Ringsted , Roskilde ,  Rødovre , Rønnede , Rørvig , Skibby , Skælskør , Skævinge , Slagelse , Slangerup , Solrød , Sorø ,  Stege ,  Stenlille , Stenløse , Stevns , Svinninge , Søllerød , Tisvilde , Tølløse , Tårnby , Vallensbæk , Vangede , Vanløse , Varde, , Vordingborg , , Værløse , Ølstykke , Åbenrå , Ålborg , Århus, Århus C, København C København N , Sjælland, Fyn og Jylland

 


Side 2 ud af 40